...

JAG ÄLSKAR MIN ROBIN!

Nämen!

I brist på fantasi så tänkte jag säga att Robin är fantastisk, han står och ordnar käk till oss nu medans jag latar mig vid datorn. Fast jag ska ju faktiskt hänga upp tvätt strax.
Hur som helst så älskar jag min man, finns ingen bättre än honom. Och han är bara min. :)

En såndär dag..

Idag är en sån där dag där man vaknar upp och det första händer är något som gör att hela dagen går åt helvete.
Jävla försäkringskassan. Men jag ska försöka styra upp det imorn, får se hur bra det går.

Älsk ligger och sover, trots att han skulle dygna. Eller drömde jag bara att han sa så? Det märker vi när han behagar att vakna. Undra vad vi ska hitta på idag då? Vröltråkigt väder ute, urfattiga båda två, och den lilla fantasin jag har vill inte vara med idag. Kanske ska gå och pussa halvt ihjäl Robin så att han vaknar och kan underhålla mig.. 

...

Om Robin vaknar nu skulle jag absolut inte bli ledsen..
Men att han sover är väl inte egentligen så konstigt eftersom vi tyckte att det vore hur bra som helst att kika igenom alla 3 säsonger av SoA igår kväll. Det var inte världens bästa idé, får jag nog erkänna eftersom jag somnade runt halv sex nångång. Men inte kunde jag sova riktigt heller eftersom jag ansåg att det vore lika bra att hålla sig vaken så mellan halv sex och halv elva pendlade jag mellan att sova och vara vaken.
Efter det somnade jag lyckligtvis på riktigt, och vaknade igen halv två av att mamma ringde och frågade om vi var festsugna. :P
Så medans kärleken sover så gott så har jag lyckats vara på AF och lämnar in papper och inhandlat cigg utifall att det blir något mer ryck med tv-tittande mitt i natten.

För övrigt så har festivalen varit toppen! Ingen fyllecell för någon (utav de jag var med iaf) och inga slagsmål,även om det var nära ett par gånger. Härliga fyllor, kärlek och underbara människor. Jag klagar inte :D

Undra om man ska ta och hänga upp lite tvätt, även om det känns lite elakt när Robin ligger och sover.. Försöker göra det tyst .. ;)

Ojoj så det kan gå..

Eftersom att jag och Robin fick världens idé om att inte sova inatt så är det väl inte så konstigt att jag, efter att ha kört honom till tåget, somnade när jag bara skulle lägga mig ner lite. Hade ställt klockan på 10 så att jag skulle vara pigg och sånt där när el-gubben skulle dyka upp vid elva. Det gick sådär. Alarmet har jag tydligen stängt av, har ett svagt minne av att jag trodde jag tryckte på snooze. Han skulle ju liksom ändå ringa innan han kom, så det var ingen fara tänkte jag. Det gjorde han inte. Kvart över 12 vaknar jag av att det ringer på dörren, får halvpanik och undrar om jag svarat i telefonen i sömnen och rusar upp för att öppna. Killen, som för övrigt inte alls var en gubbe, förstod inte alls att jag sovit utan stod där och pratade på glatt. Men så hade han fel grejer med sig så han åkte iväg nyss. Då passar jag på att ta mig en cigg och vara nöjd över hur snabbt jag kunde ta mig ur sängen och åtminstone låtsas vara pigg.

Och anledningen till detta fina besök är att jag och kärleken häromdan stod och var sådär fräcka som bara vi kan vara och lagade mat + diskade en kväll när allt bara dog! Lamporna, spisen, kylen, frysen.. Ja, allt.. Blev bara kolsvart. Jag får råpanik men som tur är så är Robin där och lugnar ner mig och tillsammans med hans och mammas hjälp återupplivades allt efter en kort stund.

Nu har snubben gått, så jag funderar på om jag inte ska lägga mig i sängen, blunda en timme och längta ihjäl mig efter Robin en sväng. Men nu är det iaf inte många timmar kvar :)

Så kär så man blir knäpp!

Älsklingen är och ordnar lite mat nu, och jag är halvirriterad för att saker och ting inte har öppet när jag vill ringa och skälla. Men eftersom jag är så galet kär så bekymrar det mig förvånandsvärt lite.

Vet egentligen inte vad jag hade tänkt skriva, så jag ger upp och plockar bort bevis från vinfyllan från bordet. Sen ska vi bort och hälsa på en väldigt full Tom och en väldigt full Joel. Ska bli mycket intressant.

Vi är normala

Vi är så normala att vi sitter och dricker vin vid den här tiden på morgonen bara för att vi inte har något annat att hitta på. Såna är vi - inget konstigt med det :D

Hur som helst så har jag haft min kärlek här massa länge nu och längre blir det när han äntligen flyttar hit! Åh lycka!
Och så får vi ju inte glömma att det är potatisfestivalen i helgen, urkul. Åtminstone om det INTE blir som de senaste åren, då lär det bli rätt trist med bara en massa fylla,slagsmål och fyllecell till höger och vänster.

Innan jag återvänder till mitt seriösa vindrickande med älsk så anser jag att det är oerhört viktigt att låta alla veta att jag älskar Robin mest av allt! Sådetså! :)

Irriterande människor..

Så oerhört skoj att vakna upp till den jävla datorn och inse att människor är fruktansvärt irriterande. Särskilt en snubbe som jag undrar lite över ifall han är frisk eller inte. Han har skrivit till och ifrån en evighet nu och han förstår verkligen inte när man säger att man är upptagen. Tänker kopiera våran konversation så får ni se.

Robert Johansson säger
göru babyyy ?
Valkyria J säger
inte mkt, nyvaken och jävlig sjdå?
Robert Johansson säger
nyduschad och sjukt fräääsch  
Valkyria J säger
haha ja, om man ändå vore morgonpigg  
Robert Johansson säger
haha   vill du se så fin jag blev efter duschen?  
Valkyria J säger
Nja.. Har min grabb att vila att ögonen på så jag är rätt nöjd  
Robert Johansson säger
haha, när har det skadat att titta lite på annat?  
Valkyria J säger
när man är så kär att man spricker typ   då blir inget annat intressant, vet du väl  
Robert Johansson säger
aww, gulligt sagt dö   men man kan la vara kåt på annat ändå?  
Valkyria J säger
har mina gulliga stunder   kan kan man säkert, men det finns bara han för mig  
Robert Johansson säger
mysigt  
Valkyria J säger
ja, det är det allt  
Robert Johansson säger
jag som hoppades på dig  
Valkyria J säger
hehe sorry, grabben  
Robert Johansson säger
får jag inte ens smaka på kakan?  
Valkyria J säger
haha nope, tillhör endast min karl  
*SNUBBEN SKICKAR EN BILD*
Valkyria J säger
här skickar vi på ändå  
Robert Johansson säger
japp, hatar du mig nu?  
Valkyria J säger
haha nej, men jag ändrar mig inte heller :P
Robert Johansson säger
haha, du kommer bara bli sugen när jag skickar mer  
Valkyria J säger
Självförtroendet på topp, var det ja   
Robert Johansson säger
haha  
vad har du på dig nu ?
Valkyria J säger
kläder..
Robert Johansson säger
tönt  säg!


Fantastisk grabb det där.. Nu håller han på å tjötar om mina förbannade kläder, så jag ska logga ur, blocka honom och inte orka mer. Bara några timmar kvar tills finaste älsklingen är här, äntligen får jag pussas och kramas så mycket jag vill :D Åhh, lycka!!

Muuuuusik

Åhh, vilken bra spellista jag har på nu.. Man blir så glad..
Har haft Jimmy på besök en sväng, mycket trevligt. Sedan tvingade jag honom att köra ner mig till Bonbon, vilket han självklart gjorde med glädje :P
Nu är musiken på, som sagt, och jag ska ta och hänga upp tvätten och släpa mig in i en dusch.
Och även om dagen har i stort sett varit helt cp så blev jag glad när jag insåg att kärleken kommer på fredag.

Och för övrigt så har hela jävla stan varit fullpackat med bilar, poliser och lastbilsjävlar för att folk har fått för sig att det är okej att ta studenten. Suck. Vem orkar vara bland så mycket folk?? Jag ville ju inte ens gå på min egen studentavslutning för att folk var precis överallt och bara trängdes och tyckte det var acceptabelt.
Men kul för dom, antar jag.

Nu går jag. Hejdå

Världens mardröm..

Har verkligen inte sovit sådär värst gott inatt. Det beror på att jag hade världens cp-dröm!
Jag drömde om att jag och Robin var hemma hos mig och skulle mysa lite sådär speciellt ;)
Och då från ingenstans säger han nått som gör mig sur så jag börjar klä på mig och då undrar han vad det är med mig. Jag svarar inte utan fortsätter leta efter mina kläder och ser att min tröja ligger under sängen. Jag lutar mig för att ta upp den när jag upptäcker att hela sängen är trasig. Jag och Robin försöker sätta ihop sängen igen när han får nog och säger skitsurt "Men du fattar väl att vi måste flytta nu!?". Sen ligger vi i den trasiga sängen och småpratar när jag helt plötsligt blir så in i helvete ledsen att jag försöker skära upp mina handleder med mitt finger (ja, jag vet att det inte är särskilt klyftigt) samtidigt som jag halvsjunger "minnen" av völund smed och gråter. Då ringer telefonen och jag ser att det är Robin som ringer. Jag tittar på honom och sen på telefonen och svarar och säger bara "Älskling.. Hjälp mig!" Sen bryts samtalet och jag vänder mig om till Robin i sängen och frågar "vem ÄR du?" varpå han svarar tyst och gulligt "Men älskling.. Jag är ju du" Då i drömmen fattar jag ju att nått är knasigt och att den Robin som ligger i sängen bara är påhittad och enbart finns i mitt huvud, så jag rusar ut i vardagsrummet där Sara sitter och skrattar åt mig och säger att jag åkt på världens psykos men att den är över nu. Och jag kikar mig misstänksamt omkring och väljer att tro på henne eftersom allt känns normalt. Vi går in i köket och ska fixa något att dricka åt oss och resten av folket i vardagsrummet när jag var tvungen att gå och pissa. Så jag går in i badrummet och lamporna börjar blinka för att till slut dö, så det blev kolsvart. När jag vant mig vid mörkret så är det något som hänger ovanför mig och jag räcker upp handen för att ta på det. Det visade sig att det var en arm som hängde där. Då hade en av killarna från vardagsrummet dött och han hängde i taket med armen hängandes i mitt ansikte typ. Och jag tänkte hela tiden "det är bara psykosen, det händer inte på riktigt" och då fylldes armen upp med luft och blev typ en uppblåsbar plasthand, vilket jag blev asrädd för, men jag började skratta istället för det skulle minsann hjälpa mig ur psykosen.

Sen vaknade jag av att jag var pissenödig och efter det kunde jag ju inte somna igen eftersom jag låg och tänkte på den skumma drömmen. Till slut somnade jag och vaknade av telefonen så det var bara att släpa sig upp, gå ut med hunden och sätta igång med det jag ska göra idag. Och nu sitter jag här och väntar på goda nyheter från min kära mor.. Hoppashoppashoppashoppas!

Helt plötsligt var det natten..

Är inte ett dugg trött, fastän jag borde vara det. Det är inget kul alls.
Pratade nyss med älsklingen - finns inget bättre än att höra hans röst.. Jo, det finns det visst - att ha honom här och få kramas och mysa.

Åhhh! Jag vill ha mina jävla pengar! NU!!

Jag är så uttråkad, rastlös och pigg så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Kanske lägga mig i sängen och glo på en film och hålla tummarna att jag lyckas bli trött..
Mmm.. Får funderas lite på.

RSS 2.0