Mat :)
Nyäten, mätt och aningen mindre irriterad på ankorna runt om i Sverige. Betyder dock inte att dom inte längre är ett irritationsmoment.
Middagen idag blev nån slags gryta, kanske man kan kalla det. Alldeles för jäkla gott blev det i alla fall :)
Receptet är i vanlig ordning busenkelt och går fort, delar med mig bara för att jag är en rätt snäll tjej.
* Skär en fläskytterfilé/fläskfilé i bitar (du väljer själv hur stora bitar du vill ha)
* Stek upp köttet så att det blir genomstekt
* När köttet är klart häller du 400 g bonjour vitlök/Philadelphia vitlök eller crème fraîche med vitlökssmak i stekpannan och tillsätter en paprika (spelat ingen roll vilken färg, du kan blanda hur du vill och även ha i fler givetvis) som du tärnat. Lägg i färska, skivade champinjoner (vi hade inga hemma så grytan blev utan)
* När såsen börjar koka är det färdigt! Servera med det tillbehör du vill, vi har alltid haft potatis till :)
Enkelt va? :D